Något köpt, något lagat

Ankleverpaté med mango, granatäpple på crostini.

Råvaror:

6 skivor crustini
6 skivor, skivad ankleverpastej
1 dl tärnad mogen mango
Några granatäpplekärnor
Vitpeppar från kvarn
Flingsalt

 

Beredning:

Lägg crostini på fat eller skedar, skär anklevern, lägg skivorna på crostinibrödet garnera med mango, granatäpple, riv över lite peppar och flingsalt.

Vintips

Coto Vintage Rosado – Torrt, friskt och fruktigt

Ett matvänligt rosévin gjort på druvan tempranillo och lite garnacha. Torr, frisk smak smak med inslag av hallon, jordgubbe och röda vinbär.

Coto Vintage Rosado →

El Coto Blanco – Torrt, lätt och avrundat

Torrt vitt vin med ungdomlig och lätt karaktär. Vinet har en frisk och fruktig smak med inslag av päron och citrus.

El Coto Blanco →

anklever

NKNL

Hej!

Här inne finns info om alkohol. Du måste vara minst 25 år besöka oss..