Något köpt, något lagat

Baguette deluxe

El Coto Crianza
Ungt, kryddigt & mustigt

Ett kryddigt och mustigt rödvin med fatkaraktär. Inslag av muskot och körsbär. Druvan är tempranillo och vinet lagras i två år, minst ett år på ekfat.

El Coto Crianza →

En varm krispig baguette, direkt från ditt favoritbageri, lägg till långkokt anklår och krämig dijonnaise. Inte så mycket att säga än -Delicioso! Det bästa av allt är att du inte behöver laga något själv, köp anklåren färdiga och värm, öppna dijonnaise-burken, bygg mackan och sedan klart. En krispig och syrlig sallad skadar inte som tillbehör.

Något köpt:
4  confiterade anklår (färdiga i konserv/burk)
2 franska baguetter
200 gr färdig dijonnaise (Maille’s är bra)
Rucolasallad

Något lagat
Inget 🙂

Gör så här:

Sätt ugnen på 175 grader. Lägg anklåren på en plåt eller annat tråg och tillaga i ugnen i ca 25 min. Plocka därefter alla anklår på kött. Skär baguetten i lämpliga storlekar och dela dem på längden – bred rumstempererad dijonnaise på båda sidor, fyll sedan med ankköttet och rucola. Klart att servera!

 

NKNL

Hej!

Här inne finns info om alkohol. Du måste vara minst 25 år besöka oss..