Något köpt, något lagat

Grillad halloumi med granatäpple och mynta, rostade nötter

Det är nu grillsäsongen börjar! Tiden när vi tar tillvara på de sista timmarna av skön kvällssol på terrassen eller balkongen. Nu njuter vi ett tag till!


Råvaror:

2 paket halloumi ost
1 granatäpple
1 dl flytande honung
1 msk balsamvinäger
1 dl valnötter, rostade
Mynta
Machésallad

Beredning:
Värm grillen eller grillpannan, pensla halloumi med olivolja på båda sidor.
Grilla osten någon minut på varje sida. Pilla ut kärnorna ur granatäpplet, blanda med sirap och balsamvinäger. Häll detta över osten och garnera med färsk mynta och machésallad.


Vintips

 

Coto Vintage Rosado – Torrt, friskt och fruktigt

Ett matvänligt rosévin gjort på druvan tempranillo och lite garnacha. Torr, frisk smak smak med inslag av hallon, jordgubbe och röda vinbär.

Coto Vintage Rosado →

El Coto Blanco – Torrt, lätt och avrundat

Torrt vitt vin med ungdomlig och lätt karaktär. Vinet har en frisk och fruktig smak med inslag av päron och citrus.

El Coto Blanco →

NKNL

Hej!

Här inne finns info om alkohol. Du måste vara minst 25 år besöka oss..