Något köpt, något lagat

Jordgubbsplock med lakritssocker

Är inte sommaren här nu – litegranna i alla fall?! Eftermiddagssolens strålar tillsammans med solmogna svenska jordgubbar och lakritssocker med en skön lime-touch, kärestan, goda vänner och ett glas rosé. Touché säger vi från NKNL. It’s summertime!

Råvaror:

1 liter rensade jordgubbar
Skalet av en lime
2 rullar Lakrisal (godistabletter)
1 dl socker

Beredning:
Häll i limeskal, lakritsal, socker i en I en mixer, matberedare mixa till ett slätt socker.
Doppa jordgubbarna i sockret.


Vintips


Coto Vintage Rosado

El Coto Rosado: Torrt, friskt och fruktigt
Ett matvänligt rosévin gjort på druvan tempranillo och lite garnacha. Torr, frisk smak smak med inslag av hallon, jordgubbe och röda vinbär.

Coto Vintage Rosado →

NKNL

Hej!

Här inne finns info om alkohol. Du måste vara minst 25 år besöka oss..