Något köpt, något lagat

Franzéns Nürnberger Rostbratwürst mit Sauerkraut

En av de mest klassiska tyska korvarna är Nürnberger Rostbratwürst – med lite drygt 600 år av historia bakom sig. Den är smal och får enligt de tyska ursprungsregler inte vara längre än 7-9 cm. Kristofer Franzén stoppar och kryddar sin egen...

Hollandaise-gratinerad hummer

Då var det feststämning här på NKNL – fast varför vänta på högtidligheter?! Nä, lyxa till det närsom, tycker vi! Men står nyåret framför oss och en gratinerad hummer är som sagt aldrig fel. Denna lilla anrättning är så snabb att du kan lägga...

Viltsmakande Kyckling från Hagby Gård

Inför mitt besök på Hagby Gård hade jag pratat med ägaren Jenny om att laga någon maträtt på plats med gårdens kyckling – gärna hennes favoritrecept. Något enkelt bara. Jag skulle givetvis köpa med mig tillbehör så att det blev rättvist. Väl...

Allt inom Övrigt

Viltsmakande Kyckling från Hagby Gård

Inför mitt besök på Hagby Gård hade jag pratat med ägaren Jenny om att laga någon maträtt på plats med gårdens kyckling – gärna hennes favoritrecept. Något enkelt bara. Jag skulle givetvis köpa med mig tillbehör så att det blev rättvist. Väl...

Franzéns Nürnberger Rostbratwürst mit Sauerkraut

En av de mest klassiska tyska korvarna är Nürnberger Rostbratwürst – med lite drygt 600 år av historia bakom sig. Den är smal och får enligt de tyska ursprungsregler inte vara längre än 7-9 cm. Kristofer Franzén stoppar och kryddar sin egen...

Hej!

Här inne finns info om alkohol. Du måste vara minst 25 år besöka oss..