Något köpt, något lagat

Piementos de Padrón med ädelostdipp

Piementos de Padrónes är små kryddiga (ganska milda jämfört med spansk peppar) chilifrukter som blivit ganska vanligt förekommande i våra vanliga livsmedelsbutiker. De kommer verkligen till sin rätt i denna klassiska tapasrätt.

Råvaror:

300 g Piementos de Padrón
3 msk olivolja
flingsalt
150 g ädelost
2 dl cremefraiche

Beredning:
I en stekpanna stek piementos i olivolja tills skalen svartnar något, smaksätt med havssalt. Blanda ädelsot med cremefraiche, Servera piementos tillsammans med ädelostdippen.

Vintips


El Coto Crianza – Ungt, kryddigt och mustigt

Ett kryddigt och mustigt rödvin med fatkaraktär. Inslag av muskot och körsbär. Druvan är tempranillo och vinet lagras i två år, minst ett år på ekfat.

El Coto Crianza →

mars_1

NKNL

Hej!

Här inne finns info om alkohol. Du måste vara minst 25 år besöka oss..