Något köpt, något lagat

Pulled revbensspjäll med tortilla och salsa

Det är hög tid att uppdatera maträtten Pulled Pork en aning. Äkta TexMex är hett! Köp färdiggrillade ribs och njut av en riktig tacokväll.

 

1 kg tjocka färdiggrillade revbensspjäll
salt
peppar
spiskummin
4 vetetortillas
2 msk majsolja
1 gul lök, hackad
1 dl svarta bönor
1 dl majs
2 dl ajvar relish
1 krm cayennepeppar
2 avokado
4 romansallad blad
2 dl riven cheddarost
1 bifftomat, skuren i tunna skivor
3 dl gräddfil

Beredning:

Pilla bort köttet från revbensspjällen och sätt köttet i en bunke på sidan, salta peppra smaka av med lite spiskummin.  I en kastrull med lite olja, fräs lök, majs och bönor. Tillsätt ajvar, lite vatten. Koka upp och smaka av med salt peppar och lite cayennepeppar.

Blanda köttet med grönsaksröran. Lägg ut tortillas, placera ett romansalladsblad på varje tortilla. Lägg bön- och köttröra på varje blad, därefter riven ost, skivad tomat och avokado. Rolla i ihop till wraps och skär i bitar som en rulltårta. Servera med gräddfil.

Vintips


El Coto de Imaz Reserva – Kryddigt och mustigt

Ett balanserat rödvin på druvan tempranillo. Vinet har en utvecklad och kryddig smak med tydlig fatkaraktär med inslag av mogna blåbär, plommon, vanilj och viss kryddighet.

El Coto de Imaz Reserva →

 

jan_2

NKNL

Hej!

Här inne finns info om alkohol. Du måste vara minst 25 år besöka oss..