Något köpt, något lagat

Sötsyrliga revbensspjäll med ädelost-Crème Fraîche och rotfruktschips

Råvaror:

1 kg förkokta revbensspjåll
100 g smör
1 dl chilisås
3 msk tabasco
1 burk Crème Fraîche
75 g ädelost
1 krm nymalen svartpeppar.

Beredning:

Sätt ugnen på 175 grader. Blanda smält smör med chilisås, tabasco, smält smör, häll över spjällen, bräsera i ca 20 minuter i ugn, så smaken får tränga in ordentligt. Blanda ädelsost, Crème Fraîche med en gaffel, servera med rotfruktschips, gurka eller selleristavar.

Vintips


El Coto de Imaz Reserva – Kryddigt och mustigt

Ett balanserat rödvin på druvan tempranillo. Vinet har en utvecklad och kryddig smak med tydlig fatkaraktär med inslag av mogna blåbär, plommon, vanilj och viss kryddighet.

El Coto de Imaz Reserva →

ribs

NKNL

Hej!

Här inne finns info om alkohol. Du måste vara minst 25 år besöka oss..