Något köpt, något lagat

Tryffelchips och grönsaksstavar med snabb dipp

Råvaror:
1 st chipspåse (gärna mandelpotatis och rotfruktchips)
Några droppar tryffelolja
Morötter, gurka eller selleri i stavar
150 g ädelost
1 dl yoghurt eller crème fraiche

Gör så här:
Smaksätt chips i en stor bunke med tryffelolja.
Mosa ädelost med en gaffel. Smaksätt crème fraiche med lite salt och svartpeppar och blanda lätt med ädelosten.
Skär stavar av grönsakerna.
Servera som småplock.


Vintips

 

Coto Vintage Rosado – Torrt, friskt och fruktigt

Ett matvänligt rosévin gjort på druvan tempranillo och lite garnacha. Torr, frisk smak smak med inslag av hallon, jordgubbe och röda vinbär.

Coto Vintage Rosado →

El Coto Crianza – Ungt, kryddigt och mustigt

Ett kryddigt och mustigt rödvin med fatkaraktär. Inslag av muskot och körsbär. Druvan är tempranillo och vinet lagras i två år, minst ett år på ekfat.

El Coto Crianza →

NKNL

Hej!

Här inne finns info om alkohol. Du måste vara minst 25 år besöka oss..